Air Buddies: Hvalpene på eventyr

Er en Familie , Komedie film instrueret af Robert Vince med skuespillerne Trevor Wright, Michael Clarke Duncan, Slade Pearce, Dominic Scott Kay fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Buddy og Molly er Golden Retrievers og stolte forældre til fem frække hvalpe, som måske er lidt for drillesyge for deres eget bedste. Men da mor Molly og far Buddy kommer i fare, slår hvalpene deres kloge haler sammen og begiver sig ud på en eventyrlig redningsmission. Eventyr for hele familien, som er et spin-off fra "Air Bud" -serien, instrueret og skrevet af Robert Vince ("Spymate"), samt med medskribent Anna McRoberts ("Snow Buddies: Hvalpene i Alaska") med flere.

Air Buddies: Hvalpene på eventyr

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Air Buddies
Instruktør Robert Vince
Udgivelsesår 2006
Tags familie(family), kidnapper, millionær(millionaire), hvalp(puppy), befrielsen af gidsel(liberation of hostage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film