Vicky Cristina Barcelona

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Jaume Montané, Carrie Preston, Penélope Cruz, Emilio de Benito fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

De amerikanske veninder Vicki og Cristina er på ferie i Barcelona. På et galleri møder de den charmerende kunstnerboheme José Antonio, der uden omsvøb tilbyder både sightseeing og sex. Cristina lader sig hurtigt friste, og langsomt tør den forsigtige Vicki op og overgiver sig til den varmblodede spanske passion. Vicki og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, hvor tiltrækning og temperament kulminerer i en overophedning af begær og disharmoni, da ex-konen Maria Elena gør sin dramatiske entré.

Vicky Cristina Barcelona

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Vicky Cristina Barcelona
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 2008
Tags Forfatter(author), Barcelona Spanien(barcelona spain), Menage en Trois(menage a trois), Oscar vinder 2008(Oscar winner 2008)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film