Olsenbanden jr. for fuld musik

Er en Familie , Komedie film instrueret af Arne Lindtner Næss med skuespillerne Julia Charlotte, Aksel Støren, Jakob Skøyen Andersen, Aksel Støren Aschjem fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

I denne Olsen Banden Junior-film befinder vi os i Oslo, i 1960. I forbindelse med lanceringen af Tv-kanalen NRK har man udskrevet en talentkonkurrence, og den heldige vinder får ikke mindre end 50.000 norske kroner i præmie. I den østlige del af Oslo sidder Egon og drømmer om at blive rockstjerne. Og snart dannes bandet \"The Dynamites\", med Dynamit-Harry på trommer, og Egon, Benny og Kjeld på guitar. Efter en del komplikationer lykkes det dem at vinde talentkonkurrencen, og snart har de fået den legendariske manager Pop-Johansen til at pleje deres interesser. Pop-Johansen vil gøre drengene til en succes i USA, men da det viser sig at drengene er blevet snydt for deres pengepræmie, begynder den vilde jagt nu både til lands og i luften!

Olsenbanden jr. for fuld musik

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel
Instruktør Arne Lindtner Næss, Arne Lindtner
Udgivelsesår 2004
Tags

Anmeldelser

Skuespillere