skønheden & udyret

Er en Diverse, Drama film instrueret af Nils Malmros med skuespillerne Brian Theibel, Line Arlien-Søborg, Carsten Jörgensen, Jan Johansen fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Forholdet mellem far og datter sættes på en alvorlig prøve, da teenageren Mette og hendes far overlades til hinandens selskab, mens hendes mor er indlagt på sygehuset. Pludselig går det nemlig op for Mettes far, at Mette er ved at blive voksen og ikke længere er hans lille pige. Nærmest drevet ud i en besættelse af datteren overvåger han hvert af hendes skridt og ikke mindst hendes første store forelskelse i den noget ældre Jønne.

skønheden & udyret

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel skønheden & udyret
Instruktør Nils Malmros
Udgivelsesår 1983
Tags far datter forholdet(father daughter relationship), venner(friends), voksende op(growing up), jalousi(jealousy), kommer af alder(coming of age)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film