Det var på Rundetårn

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Poul Bang med skuespillerne Bodil Steen, Sigrid Horne-Rasmussen, Buster Larsen, Kjeld Petersen fra 1955

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dirch Passer og Ove Sprogøe spiller et par jazzmusikere, der hver for sig er sjove og besynderlige. Kjeld Petersen er en kvindeglad landsretssagfører med en skinsyg kone og Clara Østø en herlig pensionatsværtinde. Følg spillet om den forsvundne præmieobligation, der kommer ud med 200.000 kr. - efter at være solgt til 2 jazzmusikere!

Det var på Rundetårn

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Det var paa Rundetaarn
Instruktør Poul Bang
Udgivelsesår 1955
Tags dansk(danish), lystspil
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere