The Railway Man

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af jonathan teplitzky med skuespillerne Yutaka Izumihara, Jeremy Irvine, Keith Fleming, Ben Aldridge fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den britiske soldat Eric Lomax var en af de mange unge mænd, der under 2. verdenskrig blev taget til fange af japanerne. Han tilbragte en grum tid i en fangelejr, der forvandlede ham til en indelukket og traumatiseret mand. Mange år senere møder han en kvinde, der sætter sig for at få Eric til at konfrontere sine indre dæmoner.

The Railway Man

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel The Railway Man
Instruktør jonathan teplitzky
Udgivelsesår 2013
Tags hævn(revenge), forløsning(redemption), verden krig II(world war ii), baseret på True historie(based on true story), tortur(torture), offer(victim), japansk(japanese), indlæg traumatisk stress lidelse(post traumatic stress disorder), historie(history), selvbiografi(autobiography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film