Doctor Strange

Er en Action, Fantasy film instrueret af Scott Derrickson med skuespillerne Michael Stuhlbarg, Stan Lee, Tilda Swinton, Topo Wresniwiro fra 2016

Sammenlign priser

Køb
149 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

En dygtig og arrogant neurokirurg er impliceret i et biluheld. Ulykken medfører svære skader på hans hænder, og ingen læge ser ud til at kunne hjælpe, så i desperation søger han andre og mere alternative veje for at blive helbredt. Rejsen bringer ham til et mystisk tempel i Katmandu, hvor hans møde med den åndelige verden åbner sig op og giver ham indsigt i magi og mysticisme. Desværre er andre og mere ondsindede troldmænd i færd med at planlægge at overtage verdensherredømmet.

Doctor Strange

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Doctor Strange
Instruktør Scott Derrickson
Udgivelsesår 2016
Tags aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, læge(doctor), Magic, Marvel Comic, Comic, superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), Marvel filmisk universet(marvel cinematic universe), tryllekunstner(magician), troldmand(sorcerer), neurokirurg(neurosurgeon), guiden(wizard), læge mærkelig(doctor strange), den gamle en(the ancient one)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere