Huset

Er en Thriller film instrueret af Reinert Kiil med skuespillerne Mats Reinhardt, Frederik Von Lüttichau, Evy Kasseth Røsten, Sigmund Sæverud fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

2. Verdenskrig raser, og Norge er blevet besat. Et sted i den snedækkede ødemark har to tyske soldater taget en norsk soldat til fange. Den skandinaviske vinter kan være ugæstfri, men heldigvis dukker der et hus op i det fjerne. Det, de tyske soldater først opfatter som en varm og tryg redning fra den iskolde vinter, viser sig at være en slags helvedes forgård – ingenting er, hvad det ser ud til at være, og der er ingen vej tilbage. Instruktøren Reinert Kiil chokerede med exploitation-filmen Hora i 2009, og med Huset har han skabt en af norsk films mest gruopvækkende gysere til dato.

Huset

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Huset
Instruktør Reinert Kiil
Udgivelsesår 2016
Tags verden krig II(world war ii), overnaturlige(supernatural), overnaturlige horror(supernatural horror), Haunted hus(haunted house), periode stykke(period piece)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere