Ekspedition Knorten

Er en Familie , Eventyr film instrueret af Andreas J. Riiser med skuespillerne Sjur Vatne Brean, Aksel Hennie, Filip Mathias Eide, Renate Reinsve fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
109 kr Altid Se nu

Plot

Lillebror flytter med Knorten og sin familie til Vestlandet, men han drømmer om endnu større ekspeditioner. Lillebror drømmer om at være en polarforsker, der strider sig gennem snemasserne mod polpunktet. Han vil have massevis og læssevis af sne til jul, men der er ikke ét fnug sne der, hvor Lillebror og Knorten er flyttet hen.

Ekspedition Knorten

Detaljer

Genre Familie , Eventyr
Originaltitel Ekspedisjon Knerten
Instruktør Andreas J. Riiser
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere