The Ottoman Lieutenant

Er en Romantik, Krig, Drama film instrueret af Joseph Ruben med skuespillerne Affif Ben Badra, Ephraim Goldin, Josh Hartnett, Michiel Huisman fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

En smuk og viljestærk kvinde, som frustreres af den fortsatte uretfærdighed, der foregår i hendes hjemland, forlader USA efter at have mødt Jude, en amerikansk læge, der driver en medicinsk mission i det osmanniske rige - en verden, både eksotisk og farlig, og på randen af hvad der er ved at blive den første verdenskrig. Der finder hun sin loyalitet over for Jude og missionens grundlægger testes, da hun bliver forelsket i deres fjende, en løjtnant i den osmanniske kejserlige hær. Nu med invaderende hærstyrker lige ved døren, og verden der er ved at gå i krig, skal hun træffe en beslutning, om hun vil være, hvad andre mennesker vil have hende til at være eller være sig selv..

The Ottoman Lieutenant

Detaljer

Genre Romantik, Krig, Drama
Originaltitel The Ottoman Lieutenant
Instruktør Joseph Ruben
Udgivelsesår 2017
Tags verden krig Jeg(world war i), sygeplejerske(nurse), løjtnant(lieutenant), osmanniske Empire(ottoman empire)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere