Scooby-Doo and the Legend of the Vampire

Er en Kriminal, Komedie, Animation film instrueret af Scott Jeralds med skuespillerne Casey Kasem, Michael Neill, Kevin Michael Richardson, Kimberly Brooks fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Musik, mystik og en legendarisk Aussie vampyr er alle involveret når Scooby-Doo tager til Australien på et hårrejsende eventyr i denne helt nye Scooby-Doo film! Scooby-Doo og banden er på ferie i Australien, til en rockkoncert på Vampire Rock. Men når musikken klanges af, erfarer banden, at et legendarisk Aussie væsen ved navn Yowie Yahoo kidnapper musikere og forvandler dem til vampyrer! Maskeret som et hard rock band skal Scooby-Doo og banden overleve en trio af rock-and-roll vampyrer for at løse mysteriet om vampyr legenden, der omgiver den mærkelige vildmark!

Scooby-Doo and the Legend of the Vampire

Detaljer

Genre Kriminal, Komedie, Animation
Originaltitel Scooby-Doo and the Legend of the Vampire
Instruktør Scott Jeralds
Udgivelsesår 2003
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere