tilde og vennerne - klovnen hector

Er en Familie , Animation film med skuespillerne Alex Kelly, Claire Skinner, Paul Panting, Gemma Harvey fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Indeholder afsnittene: Duddi og marchorkestret, Hector og den store stygge ulv, Tildes historie, Hector og propfuldmånen, Hectors lykkeblad, Tumles sjippe-overraskelse, Tilde og stillelegen, Klovnen Hector, Tiptop i sneen, Tilde og stikkelik-rapseren, Tuts blyanter. Alle vil gerne være Tildes ven! Tilde er en meget glad og livlig lille pige, der bor i et lille gult hus, sammen med alle hendes venner. Blandt vennerne er den glamourøse kylling Tut, Hector den sjove lyserøde gris, der er tilbøjelig til at få fnise anfald, krokodillen Duddi der elsker æbler, den frække kanin Tiptop, der kan elsker at overraske og Tumle en lille uskyldige elefant og den yngste af alle vennerne. Tag med Tilde og alle hen des venner på en masse sjove eventyr.

tilde og vennerne - klovnen hector

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel tilde og vennerne - klovnen hector
Udgivelsesår 2014
Tags

Anmeldelser

Skuespillere