barbie i et havfrueeventyr 2

Er en Familie , Animation film instrueret af William Lau med skuespillerne Ashleigh Ball, Kathleen Barr, Gary Chalk, Nakia Burrise fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Der er masser af sjov på vandet her med Barbie, hvor hun er tilbage som Merliah, den festlige og populære surferstjerne, der også er havfrueprinsesse! I denne spændende efterfølger tager Merliah til Australien for at deltage i den helt store surferkonkurrence. Men da den onde havfrue Eris undslipper sin malstrøm med planer om at kapre tronen i havriget Oceania, må Merliah og hendes venner prøve at stoppe hende. Det er et helt nyt eventyr, hvor Merliah lærer, at alt er muligt, når blot man er tro mod sig selv.

barbie i et havfrueeventyr 2

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel barbie i et havfrueeventyr 2
Instruktør William Lau
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere