LasseMajas Detektivbureau: Det første mysterium

Er en Familie film instrueret af Josephine Bornebusch med skuespillerne Josephine Bornebusch, Ester Vuori, Katrin Sundberg, Johan Rheborg fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
159 kr Altid Se nu

Plot

Hvordan gik det egentlig til, da Lasse og Maja mødte hinanden første gang? Følg med i den allerførste sag for LasseMajas detektivbureau – et spændende eventyr, som begynder, da søstrene Hammarabis bog bliver stjålet fra Vallebyskolen. Bogen bærer på en mystisk hemmelighed, og pludselig er alle på skolen mistænkte; den skumle vagt, gymnastiklæreren med det stramme tøj, den mærkelige bibliotekar og endda selveste rektor Brynolfsson! Men hvem er egentlig den rigtige tyv? Og vil det lykkes LasseMajas detektivbureau at løse deres allerførste mysterium?

LasseMajas Detektivbureau: Det første mysterium

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet
Instruktør Josephine Bornebusch
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere