Månens vogter

Er en Animation film instrueret af Benoit Philippon med skuespillerne Omar Sy, Michael Gregorio, Dar Salim, Izia Higelin fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Den generte faun Mune bliver ved en fejltagelse udpeget til leder af nattens himmellegeme, Underverdenens hersker Necros udnytter situationen til at skabe kaos på Den Lille Planet, ved at stjæle solen, hvorved også nattens himmellegeme kommer i fare. Faunen skal nu genskabe balancen på planeten, så han drager sammen med Solens vogter Sohon og pigen Glimt ud på en spændende og farefuld færd, for at redde solen.

Månens vogter

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Mune, le gardien de la lune
Instruktør Benoit Philippon, Alexandre Heboyan, Alexandre de La Patellière, Benoît Philippon
Udgivelsesår 2015
Tags Månen(moon)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere