Skammerens datter

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Kenneth Kainz med skuespillerne Niklas Herskind, Olaf Johannessen, Petra Maria Scott, Austa Lea Jespersen fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Dansk
129 kr Altid Se nu

Plot

Pigen Dina bor i en lille middelalderlandsby. Ligesom sin mor er hun en såkaldt skammer, der kan se andre folks løgne, skyld og dårlige samvittighed. Dina er ikke udpræget glad for sine overnaturlige evner, men da fyrstesønnen Nico sættes under falsk anklage for mordet på sin familie, hvirvles Dina ind i et livsfarligt eventyr, hvor hun får rigt brug for sine skammerøjne.

Skammerens datter

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama
Originaltitel Skammerens Datter
Instruktør Kenneth Kainz
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere