Laws of Attraction

Er en Romantik, Action, Komedie film instrueret af Peter Howitt med skuespillerne Julianne Moore, Nora Dunn, Annika Pergament, Frances Fisher fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

To af New Yorks mest succesfulde skilsmisseadvokater, Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) og Audrey Woods (Julianne Moore), er, jævnfør deres gebet, bekendte med de fleste faldgruber i et ægteskab. Og selvom de i virkeligheden burde vide bedre, indleder de nu alligevel et forhold til hinanden. Spørgsmålet er nu, om de kan skille arbejde og forhold ad, og kan de undgå at jokke i de fælder, som de udemærket er klar over eksisterer? Gå ikke glip af denne forrygende film, der i øvrigt er instrueret af den begavede Peter Howitt.

Laws of Attraction

Detaljer

Genre Romantik, Action, Komedie, Thriller
Originaltitel Laws of Attraction
Instruktør Peter Howitt
Udgivelsesår 2004
Tags faldende i Kærlighed(falling in love), rival, Inland(irland), Rock Star, retten sag(court case), skilsmisse advokat(divorce lawyer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film