Employee of The Month

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Greg Coolidge med skuespillerne Danny Woodburn, Dax Shepard, Brian George, Marc Mouchet fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I varehuset Super Club stræber alle de ansatte efter at blive udnævnt til "Månedens medarbejder", så de kan få deres billede på væggen i personalestuen. Alle undtagen Zack, verdens største slapsvans, der trods 10 års ansættelse aldrig er nået videre end jobbet som papdreng. Hans modstykke er Vince - øverste kassemedarbejder og vinder af den eftertragtede pris 17 gange i træk. Da de begge får kig på den lækre, nye pige ved kassen, skærpes konkurrencen mellem de to ærkefjender for alvor. Hun er nemlig kun interesseret i mænd, der har været kåret til "Månedens medarbejder".

Employee of The Month

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Employee of the Month
Instruktør Greg Coolidge
Udgivelsesår 2006
Tags Midlife krise(midlife crisis), salesclerk, Prenzlauer Berg, vulgære(vulgar), Slacker, Business konsulent(business consultant)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere