The Third Man

Er en Thriller film instrueret af Carol Reed med skuespillerne Erich Ponto, Orson Welles, Annie Rosar, Hedwig Bleibtreu fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Amerikaneren Holly Martins ankommer til efterkrigstidens Wien for at møde sin gamle ven Harry Lime, men ved ankomsten får han at vide, at Lime er død under mystiske omstændigheder. Martins sætter sig for at finde ud af, hvad disse helt præcist indebærer. Da han indleder sin egen efterforskning, opdager han, at vennen var involveret i sortbørshandel med politiet i flere lande og havde et forhold til en hemmelig tjekkisk kvinde. Martins opsøges både af en britisk politichef og en mystisk baron, som begge har samme budskab: "Rejs hjem igen! Omgående!". På ulykkesstedet møder Martins en portvagt som afslører, at to mænd bar Limes krop væk, men at der var endnu en mand indblandet. Portvagten bliver myrdet, og Martins jagt på sandheden bringer ham ned i byens kloaksystem for at lede efter den eneste, der kan give ham svaret: den tredje mand!

The Third Man

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel The Third Man
Instruktør Carol Reed
Udgivelsesår 2015
Tags britiske hær(british army), film Noir, sovjetiske tropper(soviet troops), besætter magt(occupying power), kirkegård(cemetery), berømte score(famous score), efter krigen periode(postwar period), morskab Park(amusement park), Østrig(austria), sort marked(black market), Prater, iscenesat død(staged death), Brit Noir
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere