gudsforladt

Er en Diverse, Gyser, Thriller film instrueret af Kasper Juhl med skuespillerne Mads Knarreborg, Paw Terndrup, Sonny Lindberg, Anne Sofie Adelsparre fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da Mias bror, Anders, løslades efter flere års fængsling, ser Mia frem til, at de langt om længe kan genoptage deres nære forhold. Men fortiden er svær at slippe, og de to søskendes brutale barndom traumatiserer stadig dem begge. Anders falder hurtigt tilbage i hans gamle destruktive vaner, samtidig med, at Mia langsomt begynder at få øjnene op for en langt mere mørk side af sig selv og de mennesker, der er omkring hende. Kasper Juhl, som de seneste år har markeret sig på den danske undergrundsscene, er klar med en gyserfilm, hvor han nedtoner splatterorgierne fra sine tidligere film til fordel for et mere psykologisk gys og stærkt miljø.

gudsforladt

Detaljer

Genre Diverse, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel gudsforladt
Instruktør Kasper Juhl
Udgivelsesår 2015
Tags dansk horror(danish horror)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere