Sviger-Monster

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Robert Luketic med skuespillerne Jane Fonda, Christina Masterson, Jenny Wade, Stephanie Turner fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den smukke Charlotte ”Charlie” Cantilini har i årevis været på jagt efter den perfekte ægtemand – men uden held. Hun har næsten opgivet håbet om livet i tosomhed – lige indtil hun bogstavelig talt støder ind i manden Kevin. Kevin er lige den fyr, som Charlotte altid har drømt om at møde - han er charmerende, kærlig, beleven og succesrig. Charlotte og Kevin forelsker sig hovedkulds i hinanden, og Charlottes lykke synes fuldendt, da Kevin frier til hende – lige indtil hun møder sin kommende svigermor, Viola. Viola er sindssyg bange for at miste sin søn og beslutter derfor, at hun vil være verdens værste svigermor og forsøge at skræmme Charlotte væk – med alle midler. Sammen med sin husholderske, Ruby, lægger Viola alle mulige fælder for Charlotte i forsøget på at få hende til at løbe skrigende bort. Men Charlotte giver ikke op så let - snart smider hun fløjlshandskerne og går i infight med den besidderiske Viola – og det går ikke stille af sig

Sviger-Monster

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Monster-in-Law
Instruktør Robert Luketic
Udgivelsesår 2005
Tags faldende i Kærlighed(falling in love), kirurg(surgeon), Dårlig svigermor(bad mother-in-law), dogsitter
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film