Elsa & Fred

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Michael Radford med skuespillerne Scott Bakula, George Segal, Lisa Raziano, James Brolin fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

"Elsa og Fred" er historien om to mennesker, der i slutningen af liv, opdager, at det er aldrig for sent at elske og gøre drømme til virkelighed. Elsa har levet de sidste 60 år og drømt om et øjeblik, Fellini allerede havde forudset: scenen i 'La Dolce Vita' på Fontana di Trevi. Den samme scene uden Anita Ekberg, men med Elsa i stedet.

Elsa & Fred

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Elsa & Fred
Instruktør Michael Radford
Udgivelsesår 2014
Tags enkemand(widower)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film