Pigebørn

Er en Romantik, Drama film instrueret af Gillian Armstrong med skuespillerne Eric Stoltz, Christian Bale, Susan Sarandon, Gabriel Byrne fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Jo, Meg, Beth og Amy er fire søstre, der vokser op hos deres mor i Massachusetts under og efter den amerikanske borgerkrig i 1800-tallet, fordi deres far er væk og kæmper i krigen. Søstrene er meget tætte, men de har også deres udfordringer både i og uden for familien. Den femte filmatisering af Louisa May Alcotts klassiske roman.

Pigebørn

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Little Women
Instruktør Gillian Armstrong
Udgivelsesår 1994
Tags kvinde direktør(woman director), mor datter forholdet(mother daughter relationship), depression, gravid(pregnant), ønske om(desire), tavle(chalkboard),  natkjole( nightgown), Louisa maj Alcott(louisa may alcott), fødsel af tvillinger(birth of twins)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film