Café de Flore

Er en Romantik, Drama film instrueret af Jean-Marc Vallée med skuespillerne Kevin Parent, Vanessa Paradis, Alice Dubois, Evelyne Brochu fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

At hele et knust hjerte er ikke let. Af og til tager det en livstid...eller to. Det her er historien om Jacqueline, en ung mor i 1960'ernes Paris. Det er en historie om at ofre alt. Og det er historien om kærligheden; den euforiske, den opslugende, tragiske, ungdommelige og tidløse.

Café de Flore

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Café de Flore
Instruktør Jean-Marc Vallée
Udgivelsesår 2011
Tags ikke-lineære tidslinje(nonlinear timeline), ned syndrom(down syndrome), Montreal, skilt(divorced), par(couple), skilt mand(divorced man), skilt far(divorced father), flere historie linje(multiple story line), skilt forældre(divorced parents), skilt mor(divorced mother)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film