utro

Er en Diverse, Drama film instrueret af Astrid Henning-Jensen med skuespillerne Marie-Louise Coninck, Lone Hertz, Ebbe Rode, Anita Björck fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Drama af Astrid Henning-Jensen efter Tove Ditlevsens roman 'To, som elsker hinanden' (1960). En følelsesladet film med Lone Hertz i rollen som den psykologistuderende Lene, der indleder et forhold til en ældre, gift familiefar, litteraturanmelderen Torben (Ebbe Rode). Lenes uventede graviditet sætter forholdet på en ultimativ prøve. Der spilles smukt på alle siderne i denne dramaturgisk klassiske trekant, der veksler fra fortvivlelse til håb, fra skuffelser til glæder, i den smertelige følelseskonstellation. Lars Björnes fotografering og Astrid Henning-Jensens instruktion er medrivende og intens.

utro

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel utro
Instruktør Astrid Henning-Jensen
Udgivelsesår 1966
Tags

Anmeldelser

Skuespillere