Parfumen: Historien om en morder

Er en Fantasy, Krimi, Drama film instrueret af Tom Tykwer med skuespillerne Enric Arquimbau, Birgit Minichmayr, Ben Whishaw, Sara Forestier fra 2006

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Jean-Baptiste Grenouille bliver født i Frankrig i det 18. århundrede blandt stinkende fiskeindvolde. Han er et geni, et uhyre og en morder. Han er besat af dufte og kaster sig ud i en stadigt mere uhyggelig søgen efter den ultimative ingrediens for at lave verdens mægtigste parfume. En bearbejdning af Patrick Suskinds verdenskendte roman.

Parfumen: Historien om en morder

Detaljer

Genre Fantasy, Krimi, Drama
Originaltitel Perfume: The Story of a Murderer
Instruktør Tom Tykwer
Udgivelsesår 2006
Tags nøgenhed(nudity), datter(daughter), Paris, kvinde nøgenhed(female nudity), børns hjem(children's home), Lone Wolf, prostitueret(prostitute), besættelse(obsession), barn Prodigy(child prodigy), død(death), overnaturlige(supernatural), nøgne bryster(bare breasts), lille by(small town), orgie(orgy), Dårlig lugt(bad smell), lavendel(lavender), næse(nose), fisk marked(fish market), Genius, parfume(perfume), nøgen døde kvinde(naked dead woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film