kundskabens træ

Er en Diverse, Drama film instrueret af Nils Malmros med skuespillerne Karen Møller Eikard, Gitte Iben Andersen, Svend Schmidt-Nielsen, Brian Theibel fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Filmen følger en skoleklasse fra 2. til 4. mellem på Århus Katedralskole i årene 1958-1960. Hovedpersonerne får gennem pubertetens første år erfaringer med kærlighed såvel som skyld, bl.a. i kraft af den spirende seksuelle bevidsthed og klassens mobning af først Mona og senere Elin. Titlen hentyder til den kristne syndefaldsmyte. Filmen er kendt for sin lune humor med vittige bemærkninger serveret på klingende århusiansk. Historien er baseret på Malmros' barndomserindringer.

kundskabens træ

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel kundskabens træ
Instruktør Nils Malmros
Udgivelsesår 1981
Tags ungdomsårene(adolescence), Teen, unge Pige(young girl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film