Pigen fra Egborg

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Carl Ottosen med skuespillerne Dirch Passer, Willy Rathnov, Ove Sprogøe, Inger Gleerup fra 1969

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Hvis man hedder Kaj Jensen og bor i Frederiksborggade - så er der en vis sandsynlighed for at man kan blive forvekslet med Kaj Jensen i Frederiksberggade. Men når studenten John Søgård fra Mariendalsvej bliver forvekslet med hvalfangeren John Søgård fra Sydpolen, der er hjemme på ferie - så er det ikke så smart. Da studenten tvinges til at overtage sin afdøde onkels gods, beder han navnebroderen træde i stedet.

Pigen fra Egborg

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Pigen Fra Egborg
Instruktør Carl Ottosen
Udgivelsesår 1969
Tags skab under tv, bagved, vindeballegade hylde(øverste hylde)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere