wedding singer, the

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Frank Coraci med skuespillerne Jon Lovitz, Adam Sandler, Christine Taylor, Jodi Thelen fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Robbie Hart er den lokale King of Showbizz, der ernærer sig ved at være bryllupssanger. På jobbet møder han den usikre servitrice Julia, der skal giftes med den storsnudede yuppie Glenn. Selv skal Robbie også giftes med Linda, som i allersidste øjeblik springer fra og kaster Robbie ud i dyb depression. I forsøg på at hjælpe, hyrer Julia Robbie som arrangements-konsulent og en slags stand-in ved hendes bryllupsforberedelser, og pludselig rammer Amors pile den hjælpsomme bryllupssanger. Men så dukker Linda op igen.

wedding singer, the

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel wedding singer, the
Instruktør Frank Coraci
Udgivelsesår 1998
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), ægteskab forslag(marriage proposal), bruden(bride), brudgommen(bridegroom), bryllup løfter(wedding vows), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film