Professor Branestawm vender tilbage

Er en Familie film instrueret af Sandy Johnson med skuespillerne Vicki Pepperdine, Rosie Cavaliero, Steve Pemberton, Justin Edwards fra 2015

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

I den britiske familiefilm "Professor Branestawm vender tilbage" får den opfindsomme professor Branestawm (Harry Hill) og hans unge assistent Connie (Madeline Holliday) deres sag for, da fru Hagwell dør og efterlader sig en arv, der skal gå til nye opfindelser i lokalsamfundet. Her Branestawm er den oplagte modtager af pengene, da han er den eneste opfinder i byen, men andre vil det anderledes. En konkurrence, der skal afgøre arvespørgsmålet, bliver udskrevet, men de andre deltagere er parate til at snyde, og så kan det ellers nok være, at Branestawm og hans assistent må tænke kreativt.

Professor Branestawm vender tilbage

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Professor Branestawm returns
Instruktør Sandy Johnson
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere