Ice Age 5 - Den vildeste rejse

Er en Animation film instrueret af Mike Thurmeier med skuespillerne Denis Leary, Neil deGrasse Tyson, Stephanie Beatriz, Jesse Tyler Ferguson fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
139 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
139 kr Altid Se nu
- Dansk
149 kr Altid Se nu

Plot

Det huer ikke mammutten Manfred, at hans og Ellies datter, Fersken, har forlovet sig med hipster-mastodonten Julian. Manfred får dog snart andet at tænke på: I sin idelige jagt på det forjættede agern forårsager egerndyret Scrat en meteorregn, som truer med at knuse jordkloden! For at afværge katastrofen må Manny, Sid, Diego og resten af slænget drage ud på en lang rejse til meteordalen.

Ice Age 5 - Den vildeste rejse

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Ice Age: Collision Course
Instruktør Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Udgivelsesår 2016
Tags sang(singing), brand(fire), Ice, hulemænd(cavemen), forhistoriske(prehistoric), fyrværkeri(fireworks), mammut(mammoth), kritisk bashed(critically bashed), Meteor Crash
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere