Der brænder en ild

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne William Rosenberg, Astrid Villaume, Poul Reichardt, Bodil Udsen fra 1962

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Martin vender hjem med en god sum penge på lommen efter at han har arbejdet på Grønland. Han slår sig ned hos sin søster, der driver en kro - men meget er ændret. Mest skuffet er han over, at hans ungdomskæreste Martha har giftet sig med Just Hovmand, som har gården Lunehøj. Martin starter en maskinstation - og er straks klar til at hjælpe Martha og hendes mand, da de kommer i økonomiske vanskeligheder. Men den stædige Just vil ikke modtage penge fra Marthas tidligere kæreste.

Der brænder en ild

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel
Instruktør Alice O'Fredericks, Robert Saaskin
Udgivelsesår 1962
Tags

Anmeldelser

Skuespillere