Steve Jobs

Er en Biografi, Drama film instrueret af Danny Boyle med skuespillerne Makenzie Moss, Michael Stuhlbarg, Sarah Snook, Perla Haney-Jardine fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Filmen 'Steve Jobs' handler om skaberen bag det berømte Apple-brand og udspiller sig på kun tre dage i mandens liv. Handlingen foregår backstage op til tre ikoniske produktlanceringer. Først afsløringen af Macintosh i 1984, dernæst af NeXT Computer i 1988, og sidst iMac-computeren i 1998. 'Steve Jobs' er ikke en kronologisk biografi, som vi så i Ashton Kutchers Jobs, men bygger i stedet på Walter Isaacsons storsælgende biografi. I titelrollen ses Michael Fassbender, der får modspil af Kate Winslet og Seth Rogen. Danny Boyle, der tidligere har lavet Oscar-vinderen Slumdog Millionaire, instruerer, mens manuskriptet er skrevet af Aaron Sorkin (The Social Network). 'Steve Jobs' er nomineret til to Oscars, for Bedste mandlige hovedrolle og Bedste kvindelige birolle.

Steve Jobs

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Steve Jobs
Instruktør Danny Boyle
Udgivelsesår 2015
Tags biografi(biography), far datter forholdet(father daughter relationship), baseret på True historie(based on true story), computer, baseret på True begivenheder(based on true events), Apple computer, Steve arbejdspladser(steve jobs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film