chasing liberty

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Andy Cadiff med skuespillerne Annabella Sciorra, Mandy Moore, Beatrice Rosen, Caroline Goodall fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Der er masser af fyre i Annas liv, og de er alle udstyret med hovedtelefoner og våben. De er Secret Service-agenter, som har til opgave at beskytte nationens førstedatter, og de spolerer Annas forhåbninger om et normalt liv som teenager. Hun er præsidentens datter. Men hun vil gerne bare være sig selv. En aften flygter hun fra agenterne sammen med Ben, en flot fotograf som hun møder. Anna fortæller ikke Ben, hvem hun er. Men Ben har sin helt egen hemmelighed.

chasing liberty

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel chasing liberty
Instruktør Andy Cadiff
Udgivelsesår 2004
Tags Undercover, U.S. formand(u.s. president), rejse(travel), Berlin, romantisk komedie(romantic comedy), Venedig(venice), Prag(prague), liggende(lying), unge voksen(young adult), overbeskyttende far(overprotective father), hemmelighed service agent(secret service agent)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film