Den ideelle mand

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Oliver Parker med skuespillerne Julianne Moore, Rupert Everett, Minnie Driver, Cate Blanchett fra 1999

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Sir Robert Chiltern er en velstående minister, tilbedt af både sin smukke kone, Lady Gertrude, og hendes gifteklare søster, Mabel. Alt dette står imidlertid på spill den dag, Mrs Cheveley, en mystisk kvinde med en skjult agenda, dukker op i London. Med sig har hun fældende beviser på en tidligere ugerning - beviser, som truer Chilterns image som den idelle ægtemand. Han vender sig mod sin ven, Lord Goring, efter hjælp, selvom Lord Goring både er en doven kvindebedårer og Miss mabels noget tilbageholdende bejler. Dette er en filmatisering af Oscar Wildes roman ved samme navn.

Den ideelle mand

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel An Ideal Husband
Instruktør Oliver Parker
Udgivelsesår 1999
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere