Love, Rosie

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Christian Ditter med skuespillerne Aaron Kinsella, Nick Lee, Lara McDonnell, Lorcan Cranitch fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Rosie Dunne og Alex Stewart har været bedste venner, siden de var 6 år. Sammen drømmer de om at følge skæbnen, rejse verden tynd og forlade deres lille barndoms by til fordel for Boston University. Men skæbnen har andre planer med de to, og en vild fest med skolens mest lækre fyr, efterlader Rosie gravid.

Love, Rosie

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Love, Rosie
Instruktør Christian Ditter
Udgivelsesår 2014
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), baseret på roman(based on novel), bedste venner i Kærlighed(best friends in love), savnet mulighed for(missed opportunity), teenage graviditet(teenage pregnancy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film