The President: Lyndon B Johnson

Er en Biografi, Drama film instrueret af Rob Reiner med skuespillerne Kim Allen, Bill Pullman, Dan Hewitt Owens, Rich Sommer fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

THE PRESIDENT: LYNDON B. JOHNSON er den sande historie om den amerikanske præsident Lyndon Baines Johnson. Efter den magtfulde leder af flertallet i senatet Lyndon Johnson taber valget som præsidentkandidat for demokraterne i 1960 til senator John F. Kennedy, indvilliger han i at blive den unge rivals kandidatpartner. Kort efter befinder Johnson sig dog på sidelinjen i rollen som vicepræsident. Dette ændrer sig, da Kennedy bliver myrdet, og Johnson pludselig bliver kastet ind på præsidentposten. Omgivet af fjender og med en sørgende, splittet nation, har Johnson en eneste chance for at genoplive sin politiske karriere og ære JFK’s arv ved at kæmpe for den historiske Civil Rights Act fra 1964.

The President: Lyndon B Johnson

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Lbj
Instruktør Rob Reiner
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere