Flyvende Farmor

Er en Familie , Komedie film instrueret af Steen Rasmussen med skuespillerne Karen Møller Eikard, Therese Glahn, Jesper Langberg, Flemming Bamse Jørgensen fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Evas forældre arbejder som henholdsvis flyveleder og luftkaptajn. Hele familien glæder sig til sommerferien, men deres rejse aflyses, fordi "der er for mange, som skal på ferie". Det vil Eva ikke finde sig i, så hun tager hen til sin farmor, der bor på hjemmet Lykkebo. Sammen rejser Eva og farmor rundt i Danmark for at finde Evas Farfar, der godt nok forsvandt for mange år siden i sit postfly, fordi han havde den uheldige egenskab, at han faldt i søvn, når han var meget glad.

Flyvende Farmor

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Flyvende Farmor
Instruktør Steen Rasmussen, Michael Wikke
Udgivelsesår 2001
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere