Da Ray mødte Helen

Er en Romantik, Fantasy, Drama film instrueret af Alan Rudolph med skuespillerne John Hawkinson, Jack Noseworthy, Keith Carradine, Neil Jackson fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 3 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
3 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

En række bizarre, ikke forbundne begivenheder munder ud i, at både Ray og Helen ender med en større formue, som giver dem muligheden for at genopfinde sig selv. Alt i mens Ray og Helen fupper sig gennem et liv i sus og dus, krydses deres veje, og de falder begge for den andens ”nye og forbedrede” personlighed. I takt med, at deres sande jeg begynder at skinne igennem, forelsker de sig begge i netop de egenskaber hos den anden, som de hver især forsøgte at skjule. Men vil de kunne gribe chancen og tage hul på et nyt liv sammen, nu hvor deres løgne begynder at indhente dem? Eller vil den kærlighed, de vil give en chance til, ende som en tragedie?

Da Ray mødte Helen

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Drama
Originaltitel Ray Meets Helen
Instruktør Alan Rudolph
Udgivelsesår 2018
Tags penge(money), december/december
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere