Slægten

Er en Romantik, Drama film instrueret af Anders Refn med skuespillerne Helle Hertz, Jens Okking, Stefan Ekman, Bodil Udsen fra 1978

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Filmatisering af Gustav Wieds ondskabsfulde roman om den brovtende baron Helmuth, der får sig en ny ung hustru efter længe at have været domineret af sin mor. Ægteskabet bliver ikke lykkeligt, og da baronen opdager, at hustruen er ham utro, får det voldsomme konsekvenser.

Slægten

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel
Instruktør Anders Refn
Udgivelsesår 1978
Tags

Anmeldelser

Skuespillere