1:1

Er en Diverse, Drama film instrueret af Annette K. Olesen med skuespillerne Trine Appel, Mohammed-Ali Bakier, Joy K. Petersen, Helle Hertz fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Mie og Shadi er kærester. Mies bror, Per, er efter en festlig aften i byen på vej hjem - brutalt blevet overfaldet og ligger nu i koma. Politiet er på bar bund. Shadi mistænker sin storebror for at stå bag overfaldet. Storebroren nægter at være involveret. Shadi føler sig splittet mellem sin familie og kæresten Mie. Han har svært ved at vælge side og siger ingenting, mens tvivlen i ham vokser. Mie lytter til gadens løse rygter, der sætter en lavine af begivenheder i gang...

1:1

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel 1:1
Instruktør Annette K. Olesen, Anette K. Olesen
Udgivelsesår 2006
Tags kvinde direktør(woman director), drama
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film