Heartstone

Er en Romantik, Drama film instrueret af Guðmundur Arnar Guðmundsson med skuespillerne Diljá Valsdóttir, Baldur Einarsson, Nína Dögg Filippusdóttir, Jónína Þórdís Karlsdóttir fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

I en afsides islandsk fiskerlandsby, oplever to teenagedrenge en sommer med følelsesmæssig og seksuel turbulens. Thor er forelsket i Beth, den smukkeste pige i landsbyen. Hans bedste ven Christian, forsøger at hjælpe ham med at vinde Beths hjerte. Samtidig begynder Christian at udvikle følelser for Thor, som han forsøger at undertrykke. Men som tingene udvikler sig mellem Thor og Beth, begynder spændinger at opstå mellem drengene. Christian, der føler sig alene og forvirret over sin seksualitet, frygter, at både Thor og gruppen af venner vil vende ham ryggen. Da sommeren slutter og Islands barske natur genfinder sin styrke, er det tid til at forlade legepladsen og se voksenlivet i øjnene.

Heartstone

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Hjartasteinn
Instruktør Guðmundur Arnar Guðmundsson
Udgivelsesår 2016
Tags venskab(friendship), kommer af alder(coming of age), første Kærlighed(first love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere