snøvsen ta'r springet

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Jørgen Vestergaard med skuespillerne Niels Olsen, Lars Knutzon, Mathilde Norholt, Søren Sætter-Lassen fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Eigils familie er kommet i en slem knibe, da de inden månedens udgang skal skaffe 500.000 kr., for at få lov til at blive boende i deres hus. Så her starter historien, da Snøvsen og Eigil drager ud i den store vide verden for at tjene penge. Det bringer dem bl.a til cirkus Federico med den skumle direktør, der prøver at snyde Snøvsen for sin løn. De ender i storbyen, hvor de får mange nye venner og oplever en masse skægge ting, inden de alle skal mødes i selveste Tivoli i et sidste fælles forsøg på at redde hjemmet.

snøvsen ta'r springet

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Diverse
Originaltitel snøvsen ta'r springet
Instruktør Jørgen Vestergaard
Udgivelsesår 1994
Tags kulturforbørn.dk, ibens film
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere