The Water Horse

Er en Fantasy film instrueret af Jay Russell med skuespillerne David Morrissey, Alexander Nathan Etel, Erroll Shand, Bruce Allpress fra 2007

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Under anden verdenskrig finder den ensomme og stille dreng Angus et mystisk æg, som han opbevarer, indtil det er udruget. Det viser sig at være et mytisk søvæsen, som han kalder Crusoe. Væsnet kendes kun fra skotske myter og legender, men Angus knytter sig tæt til Crusoe, som han dog bliver tvunget til at sætte ud i havet, da Crusoe i løbet af ingen tid vokser til gigantstørrelse. Det viser sig at blive nervepirrende for både Angus og Crusoe, for flere mennesker jagter Crusoe og ønsker at komme ham til livs.

The Water Horse

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel The Water Horse
Instruktør Jay Russell
Udgivelsesår 2007
Tags verden krig II(world war ii), Skotland(scotland), 1940s, Giant æg(giant egg), Loch Ness Monster, baseret på børns bog(based on children's book), søen monster(lake monster)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere