idag begynder livet

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Sigfred Johansen, Bodil Steen, Berthe Qvistgaard, Eigil Reimers fra 1939

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

For korpigen Vera er der i hvert fald håb om, at tiderne vil blive bedre, da hun flygter til maleren Peters atelier, efter hun i jalousi har forsøgt at tage livet af sin utro forhenværende kæreste. Vera og Peter bliver gift, og alt ser lyst og lovende ud, men problemet var, at hun jo netop ikke fik taget livet af sin gamle sjuft af en elsker. Han er på krigsstien igen,og denne gang er han ude efter Peters 17-årige søster. Det kræver handling. Det er en mellemting mellem et drama og et lystspil, en kriminalfilm og en kærlighedsfortælling. Alle ingredienserne er her, nydeligt rystet sammen af Alice O'Fredericks og Lau Lauritzen.

idag begynder livet

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel idag begynder livet
Instruktør Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen
Udgivelsesår 1939
Tags

Anmeldelser

Skuespillere