Furthest Witness

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Adam Del Giudice med skuespillerne Travis Hammer, Steven Michael Quezada, Aaron Stanford, Sean Patrick Flanery fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

Kyle Braddock har brugt de sidste 10 år af sit liv på at flytte vidner over grænsen til Mexico, og han har indtil videre altid udgået konfrontationer og mistanke. Nu er han ikke kun blevet anklaget for kidnapning, der er også en ubønhørlig morder i hælene på ham, og Kyle har forelsket sig i sin sidste passager, Helena, som selv bære på en mørk hemmelighed. Nu må han beskytte kvinden han elsker, opdage hvem han selv er og løbe fra en mystisk morder, med en stigende mængde følgeskader på andre mennesker i kølvandet.

Furthest Witness

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Furthest Witness
Instruktør Adam Del Giudice
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere