Wonder

Er en Familie , Drama film instrueret af Stephen Chbosky med skuespillerne Ben Ratner, Julia Roberts, Kari Staten, Lucia Thain fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Filmen følger drengen Auggie Pullman, som er født med et deformt ansigt. Den 10-årige er blevet hjemmeundervist, men skal nu begynde på en almindelig skole i 5. klasse. Når man ser anderledes ud, er det svært at passe ind, og for Auggie bliver det en udfordring at vise det er indre skønhed, der tæller.

Wonder

Detaljer

Genre Familie , Drama
Originaltitel Wonder
Instruktør Stephen Chbosky
Udgivelsesår 2017
Tags familie(family), jul(christmas), mobning(bullying), Halloween, skole(school), fordomme(prejudice), udstødelse(exclusion), midten skole(middle school), Coney ø(coney island), baseret på børns bog(based on children's book), fysiske handicap(physical disability), treacher collins syndrom(treacher collins syndrome)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere