Mimic: Sentinel

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af J.T. Petty med skuespillerne Nicolae Constantin Tanase, Amanda Plummer, Marius Silviu Florentin, Alexis Dziena fra 2003

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

24-årige Marvin bor i en lille slumlejlighed med sin mor og søster. Hans livstruende sygdom gør, at han ikke må forlade sit værelse. Tiden bruger Marvin på at holde øje med livet i bygningen, og da et par af beboerne forsvinder, er han sikker på, at der er sket noget grusomt. Men han har ingen idé om, at det er 2,5 meter store dræberkakerlakker, der er begyndt at tage for sig af de levende lækkerier!

Mimic: Sentinel

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Mimic 3: Sentinel
Instruktør J.T. Petty
Udgivelsesår 2003
Tags politiet(police), køleskab(refrigerator), fotografering(photography), lejlighed(apartment), eksplosion(explosion), rygning(smoking), brand(fire), kamera(camera), ilt(oxygen), insekt(insect)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere