Harry og kammertjeneren

Er en Familie , Komedie film instrueret af Bent Christensen med skuespillerne Einar Reim, Gunnar Lauring, Hartvig Bendixen, Lily Broberg fra 1961

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Gamle Harry er opsynsmand på Krauses bilkirkegård og bor til gengæld gratis i et faldefærdigt skur på pladsen. Mens han ernærer sig som bud og altmuligmand hos grønthandleren, så har hans to bedste venner et mere "afslappet" forhold til det at arbejde: "Bispen" er "pengeindsamler", hvor formålene primært er til egen fordel, og "Fyrst Igor" er professionel fidusmager! Men piben får en anden lyd, da Harry pludselig arver nogle penge og sætter sig for at realisere sin drøm om at engagere en rigtig fin butler og kammertjener til at varte ham op i skuret.

Harry og kammertjeneren

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Harry og kammertjeneren
Instruktør Bent Christensen
Udgivelsesår 1961
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere