Think Like a Man

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Tim Story med skuespillerne Gary Owen, Regina Hall, Arielle Kebbel, Wendy Williams fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu

Plot

"Opfør dig som en dame, men tænke som en mand" - sådan lyder den oversatte titel på Steve Harveys selvhjælpsbog for kvinder, der har inspireret til titlen på denne romantiske komedie. Filmen handler om fire par med forskellige typer problemer, og hvad der sker, når kvinderne begynder at følge rådene i Harveys bog.

Think Like a Man

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Think Like A Man
Instruktør Tim Story
Udgivelsesår 2012
Tags Kærlighed(love), forholdet(relationship), rådgivning(advice), duringcreditsstinger, ensemble Cast, drejning den tabeller(turning the tables), læsning en bog(reading a book), afrikanske amerikansk komedie(african american comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film